Achegas para a delimitación da palavra-rima e outros procedementos repetitivos: revisión dalgúns conceptos - Barcala, Gerardo Pérez (FLOEMA. Caderno de Teoria e História Literária, 2017)
Achegas para a delimitación da palavra-rima e outros procedementos repetitivos: revisión dalgúns conceptos